Over

Shiatsu Nascholing organiseert postgraduate nascholing voor shiatsu therapeuten.

Shiatsu Nascholing wordt gerund door Yvonne van Remmen. Yvonne is shiatsu therapeut @ShiatsuWorks! De reden voor de nascholingen is dat ik in het buitenland, met name op shiatsu congressen, veel leuke leraren (m/v) tegenkwam die nog niet in Nederland lesgaven. Ik ben dat toen met veel plezier gaan organiseren. En veel shiatsu therapeuten maken naar volle tevredenheid gebruik van de nascholingen die ik aanbied. Zie het als een mooie aanvulling op het Nederlandse aanbod van cursussen.

shiatsu0003

Het afzegbeleid: 

Het kan voorkomen dat je na inschrijving en betaling ontdekt dat je toch niet kan deelnemen  aan een seminar. Jammer dat het niet lukt! Laat het me alsjeblieft zo snel mogelijk weten via een mail aan shiatsu.nascholing@gmail.com.  Misschien kan ik nog een ander iemand blij maken met een kaartje.

Ik maak kosten en besteed tijd aan het organiseren van seminars;  dit heeft weerslag met hoe ik omga met je terugtrekking.

1)      Allereerst zal ik je vragen of je een andere potentiële deelnemer weet die je kaartje kan overnemen. Dan is er niets aan de hand.

2)      Is dat niet het geval dan hanteert Shiatsu Nascholing de volgende regeling

–          afzegging langer dan één maand voor de startdatum van het seminar: 80% van het inschrijfbedrag stort ik binnen 2 weken na het plaatsvinden van het betreffende seminar terug. Vermeld ajb je bankgegevens (rekeningnummer en naam rekening) en om welk seminar het gaat.

–          afzegging binnen één maand voor de startdatum van het seminar: helaas geen restitutie van het inschrijfgeld.

Op mooie, inspirerende Shiatsu nascholingen!