Over

Wij zijn Yvonne van Remmen – Shiatsu therapeut @ Shiatsuworks en Willemijn Koert.

Wij organiseren bijscholing/nascholing en seminars voor Shiatsu therapeuten.

shiatsu0003

 

Ons afzegbeleid: 

Het kan voorkomen dat je na inschrijving en betaling ontdekt dat je toch niet kan deelnemen  aan een seminar. Jammer dat het niet lukt! Laat het ons alsjeblieft zo snel mogelijk weten via een mail aan shiatsu.nascholing@gmail.com.  Misschien kunnen we nog een ander iemand blij maken met een kaartje.

Wij maken kosten en besteden tijd aan het organiseren van seminars;  dit heeft weerslag met hoe we omgaan met je terugtrekking.

1)      Allereerst zullen we je vragen of je een andere potentiële deelnemer weet die je kaartje kan overnemen. Dan is er niets aan de hand.

2)      Is dat niet het geval dan hanteren wij de volgende regeling

–          afzegging langer dan één maand voor de startdatum van het seminar: 80%  van het inschrijfbedrag storten we binnen 2 weken na het plaatsvinden van het betreffende seminar terug. Vermeld ajb je bankgegevens (rekeningnummer en naam rekening) en om welk seminar het gaat.

–          afzegging binnen één maand voor de startdatum van het seminar: 20% van het inschrijfgeld storten we binnen 2 weken na het plaatsvinden van het betreffende seminar terug. Vermeld ajb je bankgegevens (rekeningnummer en naam rekening) en om welk seminar het gaat.

Op mooie, inspirerende Shiatsu nascholingen!