Dag 2018, hallo 2019

IMG_0717.jpg

Beste shiatsu therapeut,

Deze periode leent zich altijd goed voor een terugblik op het jaar. En wat voor een jaar hebben we gehad met Shiatsu Nascholing; met trots en veel plezier kijken we er op terug! We organiseerden vier seminars met verschillende leraren uit alle hoeken van de wereld, die alle vier hun eigen dynamiek hadden en ons verrijkten met hun visie en focus binnen shiatsu. We willen jullie bedanken voor je deelname – met jullie vragen en interesse hebben we er samen bijzondere en inspirerende workshops van gemaakt!

We begonnen het jaar met een seminar met Diego Sanchez waarin hij ons leerde om nog meer al je zintuigen open te zetten en met een bredere blik de energie van je cliënt waar te nemen. Dat leidde tot meer inzicht en mooie oefeningen waarbij chakra’s werden gecombineerd met meridianen en focuspunten voor shiatsu. In mei kwam Mike Mandl om ons mee te nemen in de drie meridiaan families. Deze benadering leidt tot een andere manier van diagnose en behandelen, waarbij je onderliggende patronen in je client benadert en zo de klachten die blijven voortduren aanpakt. Een prachtige verrijking. In de tweede helft van het jaar was het tijd voor vrouwelijke leraren. Gabriella Poli uit Italië wijdde haar seminar aan bindweefsel (fascia ) en hoe je bindweefsel en shiatsu kunt combineren om een nog effectievere behandeling te geven. De behandelingen waren zeer ontspannend – zzzzz. En tenslotte organiseerde Willemijn samen met Jeannine Govaers een seminar waarbij Leisa Bellmore ons meenam in de achtergrond, benadering en concrete shiatsu punten voor migraine, zenuwpijn en Alzheimer.

Na elk seminar waren we blij als we in de mailbox keken want dan was er feedback, zoals deze “fijne locatie, fijne energie. Fantastische lerares, en een fijne groep mensen. Voor mij een zeer inspirerend weekend, en weer nieuwe tools en inzichten om mijn shiatsuvaardigheden verder te ontwikkelen. Dank voor de goede organisatie”. J

Ennu volgend jaar. Op verzoek van velen komen Mike Mandl en Gabriella Poli terug naar Amsterdam. Mike komt 16 & 17 maart lesgeven over het behandelen van slapeloosheid met shiatsu, waarbij hij zal ingaan op de verschillende energetische patronen die ten grondslag kunnen liggen aan de slapeloosheid. Slapeloosheid is een veel voorkomende klacht en we zijn heel blij om hier meer shiatsu handvatten voor te krijgen. Gabriella Poli komt 1 & 2 november om een verdieping te geven in het betrekken van fascia in je shiatsu behandelingen. Ook als je deel 1 eerder dit jaar niet hebt gedaan kun je aan dit seminar meedoen, door een extra avond te volgen.  Meer informatie over het seminar met Mike en de mogelijkheid je deelname te reserveren is te vinden op onze website. Over het seminar met Gabriella informeren we je later in het jaar.

Rest ons je een mooie jaarwisseling te wensen en een gezond en chi-rijk 2019!

Liefs van Yvonne en Willemijn

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s